X

Spelregels Plein

Ons Plein is toegankelijk voor iedereen. Wil je gebruik maken van dit Plein, meld je dan aan voor het Lerend netwerk. Hier kun je actief met anderen verbinden, initiatieven aanmaken en aangeven wat je nodig hebt voor jouw initiatief. Ken je geldverstrekkers die geïnteresseerd zijn in innovatieve projecten in de zorg en welzijn of andere sectoren? Daag hen dan uit lid te worden van ons Plein. Wil je een initiatief aandragen? Graag! Vervolgens ga je zelf op zoek naar verbindingen, die nodig zijn om jouw idee/initiatief mogelijk te maken.

Het Plein is geen platform waarop aanvragen geplaatst kunnen worden en vervolgens op een reactie van een geldverstrekker gewacht kan worden. Ons Plein werkt anders.Wil jij jouw initiatief onder de aandacht brengen bij anderen en dus ook geldverstrekkers, dan zul je vooral zelf actief moeten zijn op het Plein. Door steeds een update, ervaring of bericht te delen op het Plein, valt jouw initiatief en jouw betrokkenheid op. Dit zal anderen sneller motiveren mee te werken aan jouw initiatief in welke zin dan ook.

Vooral baanbrekende, innovatieve of verbindende initiatieven zijn welkom. Heb je ook al andere financiers, meld dit dan op het Plein. Transparantie en wederkerigheid helpt een initiatief verder. 

 

Geldverstrekkers

Bent u een geldverstrekker of wilt u een financiële stimulering geven op het Plein? Dit kan altijd. U kunt zelf - nadat u lid bent geworden van ons Plein - contact opnemen via ons Lerend netwerk met een initiatiefbrenger. Wilt u liever op de achtergrond een stimuleringsbijdrage leveren, dan kunt u contact opnemen met de moderators en dan gaan wij in overleg hoe wij u hierbij kunnen helpen. Lid worden is gratis en verplicht tot niets. 

 

  

 

 

 

Nieuwe initiatieven

Plein doneren staat voor samen denken, samen doen. Samen staan we sterk voor de maatschappelijke zorg en welzijn in Nederlnad.

Wil je op ons Plein een initiatief aanmaken, graag. Als je dit doet, zit er ook een uitdaging in om om zelf contacten te zoeken en verbindingen te maken die jouw initiatief verder zullen helpen. Elk initiatief wordt door de moderators zoveel mogelijk in maatwerk ondersteund.

Heb je vragen over het Plein?

Plein Doneren, Maanlander 47, 3824 MN Amersfoort  info@pleindoneren.nl  030 67 04 696  

Plein Doneren
Maanlander 47
3824 MN Amersfoort

 
info@pleindoneren.nl

 
030 67 04 696

 

 

 

 

X