X
 
 

Spelregels Plein

Ons Plein is toegankelijk voor iedereen. Wil je gebruik maken van dit Plein, meld je dan aan voor het Lerend netwerk. Hier kun je actief met anderen verbinden, initiatieven aanmaken en aangeven wat je nodig hebt voor jouw initiatief. Ken je geldverstrekkers die geïnteresseerd zijn in innovatieve projecten in de zorg en welzijn of andere sectoren? Daag hen dan uit lid te worden van ons Plein. Wil je een initiatief aandrager? Graag! Vervolgens ga je zelf op zoek naar verbindingen, die nodig zijn om jouw idee/initiatief mogelijk te maken.


Het Plein is geen platform waarop aanvragen geplaatst kunnen worden en een reactie verwacht wordt van een geldverstrekker. Ons Plein werkt andersom. Is een initiatief zo baanbrekend of innovatief dan zullen geldverstrekkers zelf contact opnemen via het Plein. Als er externe financiers al bij jouw initiatief betrokken zijn, meld dit dan ook. Dit kan een stimulans zijn voor anderen om jouw initiatief te ondersteunen. 

Geldverstrekkers

Bent u een geldverstrekker of wilt u een financiële stimulering geven op het Plein? Dit kan altijd. U kunt zelf - nadat u lid bent geworden van ons Plein - contact opnemen via ons Lerend netwerk met een initiatiefbrenger. Wilt u liever op de achtergrond een stimuleringsbijdrage leveren, dan kunt u contact opnemen met de moderators en dan gaan wij in overleg hoe wij u hierbij kunnen helpen. Lid worden is gratis en verplicht tot niets. 

 

  

 

 

 

Nieuwe initiatieven

Plein doneren staat voor samen denken, samen doen. Samen staan we sterk voor de maatschappelijke zorg en welzijn in Nederlnad.

Wil je op ons Plein een initiatief aanmaken, graag. Als je dit doet, zit er ook een uitdaging in om om zelf contacten te zoeken en verbindingen te maken die jouw initiatief verder zullen helpen. Elk initiatief wordt door de moderators zoveel mogelijk in maatwerk ondersteund.

Heb je vragen over het Plein?

Pleido op de homepage helpt je graag verder!

 

Veelgestelde vragen

Hoe meld ik mij aan?

Aanmelden op ons Plein kan op twee manieren. 
1. Via het Plein --Klik op de afbeelding met 'Aanmelden/tickets'. Hier kun je een persoonlijk account aanmaken. 
2. Via de menubalk -- Klik hier op 'Account en vervolgens account aanmaken' bovenaan de balk. Hier kun je een persoonlijk account aanmaken.  

 

 
Hoe maak ik een initiatief aan?

Let er wel op, voordat je een initiatief aanmeldt, dien je eerst een persoonlijk account aan te maken.
Nadat je een persoonlijk account hebt aangemaakt, kun je via jouw account een initiatief aandragen.

Vul hier de juiste gegevens in en kies één of meerdere tags. Op deze manier kunnen leden makkelijk filteren tussen initiatieven.

 

Help! Ik heb hulp nodig voor het realiseren van mijn initiatief.

Dit kan in de Koffiecorner! Hier kun je een topic aanmaken, waar iedereen die lid is op kan reageren. Kom je er niet uit, of heb je op een andere manier hulp nodig, neem dan contact op met Pleido. 

Kan ik mij ook aanmelden als ik geen initiatief heb?

Ja, Plein doneren draait om het delen van elkaars kennis, netwerk en talenten. Op deze manier willen wij verbindingen leggen tussen initiatieven, maar ook tussen individuen en initiatieven. Denk jij met jouw talenten en kennis een bijdrage te kunnen leveren? Dan ben je meer dan welkom op ons Plein. 

Plein Doneren, Maanlander 47, 3824 MN Amersfoort  info@pleindoneren.nl  030 67 04 696  

Plein Doneren
Maanlander 47
3824 MN Amersfoort

 
info@pleindoneren.nl

 
030 67 04 696

 

 

 

 

X