X

Veelgestelde vragen

Kan ik een initiatief volgen?

Nee, een initiatief volgen is nog niet mogelijk. Wel is het mogelijk een topic in de Koffiecorner te volgen. Dit doe je door een topic te openen en in de bovenste balk 'Notificatie' aan te vinken. 
Iedere keer als een bericht geplaatst wordt onder dit topic ontvang jij hier een melding van in jouw Plein-inbox. 

Ik heb een vraag over het Plein! Bij wie kan ik terecht?

Dit kan via de chat met Pleido, links onderin het scherm of door een mail te sturen naar info@pleindoneren.nl. Het team van moderators neemt hierna zo snel mogelijk contact met je op. 

Hoe kom ik in contact met een initiatief?

In contact komen met een initiatief kan op verschillende manieren, zowel privé als openbaar. 
1. Privé:  klik op de Koffiecorner -- leden -- zoek vervolgens het lid waarmee jij contact wilt leggen. Hier zie je onder de profielfoto 'Stuur een PM'. Klik hierop en je kunt een persoonlijk bericht sturen. 
2. Openbaar: Ook dit kan via twee wegen. 
    -- Via het knopje 'initiatieven'. Klik vervolgens op een initiatief, onderaan staat een link waar je een bericht kunt plaatsen in de Koffiecorner. Jouw bericht is dan gelijk gelinkt aan het initiatief. 
    -- De tweede manier is via de Koffiecorner zelf. Hier kun je een nieuw topic aanmaken, met een bericht gericht aan alle leden en initiatieven. Iedereen die lid is van het Plein, heeft de mogelijkheid dit te lezen en erop te reageren. 

Kan mijn initiatief beheerd worden door meerdere leden/initiatiefnemers?

Op dit moment nog niet. Wel zijn wij bezig met deze mogelijkheid. Zodra dit gerealiseerd is, is dit te zien in nieuws en wordt het antwoord hier aangepast. 

Help! Ik heb hulp nodig voor het realiseren van mijn initiatief.

Dit kan in de Koffiecorner! Hier kun je een topic aanmaken, waar iedereen die lid is op kan reageren. Kom je er niet uit, of heb je op een andere manier hulp nodig, neem dan contact op met Pleido. 

Kan ik mij ook aanmelden als ik geen initiatief heb?

Ja, Plein doneren draait om het delen van elkaars kennis, netwerk en talenten. Op deze manier willen wij verbindingen leggen tussen initiatieven, maar ook tussen individuen en initiatieven. Denk jij met jouw talenten en kennis een bijdrage te kunnen leveren? Dan ben je meer dan welkom op ons Plein. 

Hoe meld ik mij aan?

Aanmelden op ons Plein kan op twee manieren. 
1. Via het Plein --Klik op de afbeelding met 'Aanmelden/tickets'. Hier kun je een persoonlijk account aanmaken. 
2. Via de menubalk -- Klik hier op 'Account en vervolgens account aanmaken' bovenaan de balk. Hier kun je een persoonlijk account aanmaken.  

 

 
Hoe maak ik een initiatief aan?

Let er wel op, voordat je een initiatief aanmeldt, dien je eerst een persoonlijk account aan te maken.
Nadat je een persoonlijk account hebt aangemaakt, kun je via jouw account een initiatief aandragen.

Vul hier de juiste gegevens in en kies één of meerdere tags. Op deze manier kunnen leden makkelijk filteren tussen initiatieven.

 

Plein Doneren, Maanlander 47, 3824 MN Amersfoort  info@pleindoneren.nl  030 67 04 696  

Plein Doneren
Maanlander 47
3824 MN Amersfoort

 
info@pleindoneren.nl

 
030 67 04 696

 

 

 

 

X