X

Door de huidige ontwikkelingen rondom het Corona virus hebben wij de offline bijeenkomst doorgeschoven naar maandag 14 september 2020. Door het samenvoegen van het programma van de 23ste maart en de thema's voor de najaarsbijeenkomst, heeft deze dag een ochtend en middagprogamma.

Aanmelden kan nu al door onderstaand aanmeldingsformulier in te vullen en wij zetten je op de lijst. Nadere informatie, zoals het programma en de locatie krijg je zo snel mogelijk van ons. Als je een bevestiging van jouw aanmelding hebt ontvangen, is dat tevens jouw toegangsbewijs.

De moderatoren van Pleindoneren
Joyce de Vries, Pascalle van Alderwegen en Wisse Wagenaar  


 

*Pleindoneren is een initiatief van Stichting Else om op een vernieuwende wijze startende initiatieven in de maatschappelijke gezondheidszorg te ondersteunen.    

 

Vul onderstaand jouw gegevens in. Zodra het programma en de locatie bekend zijn, zenden wij deze toe. Een bevestiging van jouw aanmelding voor 14 september 2020, is tevens jouw toegangsbewijs voor de bijeenkomst. Wij gaan elkaar (weer) ontmoeten en er een verrassende en inspirerende dag van maken!

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

*:

:

:

*:

:

:

:

:Velden voorzien van een * zijn verplicht in te vullen

Plein Doneren, Maanlander 47, 3824 MN Amersfoort  info@pleindoneren.nl  030 67 04 696  

Plein Doneren
Maanlander 47
3824 MN Amersfoort

 
info@pleindoneren.nl

 
030 67 04 696

 

 

 

 

X