X
 
 

Offline bijeenkomsten

Een aantal maal per jaar organiseert het team van Plein doneren een offline bijeenkomst. De laatste bijeenkomst was op 15 april 2019 in het Academiegebouw te Utrecht. De offline bijeenkomsten zijn bedoeld om naast het digitale Plein elkaar ook in levende lijve te ontmoeten. Zo kunnen de offline ontmoetingen de verbindingen op het digitale Plein versterken.

De offline bijeenkomsten worden rond een thema georganiseerd. Nieuwe initiatieven op het Plein krijgen hier - meestal - de mogelijkheid zich met een korte pitch (maximaal 2 minuten) te presenteren.

Wil je een uitnodiging ontvangen? Meld je dan aan op ons Plein. Zie hier een impressie van de 4de offline bijeenkomst, maandag 15 april 2019 in het Academiegebouw Utrecht. 

 

 

 

 

 

Wil je meer weten?

Bestuurslid Janny Verseput van Stichting Else vertelt waarom de offline bijeenkomsten in het leven zijn geroepen.
Plein doneren organiseert een aantal keer per jaar een offline bijeenkomst. Dit om iedereen de kans te geven elkaar in levende lijve te ontmoeten, initiatieven een podium te geven en verbindingen te leggen tussen de initiatieven, professionals en geldverstrekkers. 

Aan het eind van dit jaar (2019) komt weer een offline bijeenkomst van Plein doneren. Door onderstaand formulier in te vullen, zul je op de hoogte worden gehouden van de datum, tijdstip, locatie en programma van de volgende offline bijeenkomst. Het staat je dan vrij je wel of niet hiervoor aan te melden. Dus vul het formulier in en wij houden je op de hoogte.

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

*:

:

:

*:

:

:

:

:Velden voorzien van een * zijn verplicht in te vullen

Veelgestelde vragen

Hoe meld ik mij aan?

Aanmelden op ons Plein kan op twee manieren. 
1. Via het Plein --Klik op de afbeelding met 'Aanmelden/tickets'. Hier kun je een persoonlijk account aanmaken. 
2. Via de menubalk -- Klik hier op 'Account en vervolgens account aanmaken' bovenaan de balk. Hier kun je een persoonlijk account aanmaken.  

 

 
Hoe maak ik een initiatief aan?

Let er wel op, voordat je een initiatief aanmeldt, dien je eerst een persoonlijk account aan te maken.
Nadat je een persoonlijk account hebt aangemaakt, kun je via jouw account een initiatief aandragen.

Vul hier de juiste gegevens in en kies één of meerdere tags. Op deze manier kunnen leden makkelijk filteren tussen initiatieven.

 

Help! Ik heb hulp nodig voor het realiseren van mijn initiatief.

Dit kan in de Koffiecorner! Hier kun je een topic aanmaken, waar iedereen die lid is op kan reageren. Kom je er niet uit, of heb je op een andere manier hulp nodig, neem dan contact op met Pleido. 

Kan ik mij ook aanmelden als ik geen initiatief heb?

Ja, Plein doneren draait om het delen van elkaars kennis, netwerk en talenten. Op deze manier willen wij verbindingen leggen tussen initiatieven, maar ook tussen individuen en initiatieven. Denk jij met jouw talenten en kennis een bijdrage te kunnen leveren? Dan ben je meer dan welkom op ons Plein. 

Plein Doneren, Maanlander 47, 3824 MN Amersfoort  info@pleindoneren.nl  030 67 04 696  

Plein Doneren
Maanlander 47
3824 MN Amersfoort

 
info@pleindoneren.nl

 
030 67 04 696

 

 

 

 

X