X

Update: offline bijeenkomst het Plein in andere tijden 14 september 2020

 

Onzekere tijden hebben invloed op  voornemens en verwachtingen. Zo ook op ons  programma voor de offline bijeenkomst van 14 september a.s. 

Wij hebben besloten de dag niet te cancelen maar het in een andere, meer informele vorm door te laten gaan.  De sprekers zijn allemaal gevraagd te komen om op de dag hun verhaal kort en bondig  in een filmpje te laten opnemen. Daarnaast willen we de dag gebruiken om informeel te netwerken. Natuurlijk bent u welkom als geïnteresseerd bent. Wel dient u zich dan aan te melden via bijgaande link. Dit kan i.v.m. de logistieke maatregelen tot en met donderdag 10 september a.s. 

 

De moderatoren van Pleindoneren

Joyce de Vries en Pascalle van Alderwegen

 

 

Maandag 14 september 2020, Cultuur- en congrescentrum Antropia, Stationsweg 15B of Oude, Stationsweg 13, 3972 LA Driebergen-Rijsenburg, inloop vanaf 10.00 - 16.30 uur.

 

 

13.00 - 14.00     Dynamische lunch

 

Routebeschrijving

Contact

Antropia ligt direct naast het vernieuwde station Driebergen-Zeist, dus reis vooral met de trein of bus! Bezoekers die met de auto reizen, kunnen terecht in de gloednieuwe, energie neutrale Q-Park P+R station Driebergen-Zeist.

Openbaar vervoer

Het gebouw is met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken. Vanaf station Driebergen-Zeist loopt u richting Driebergen, naar het voetpad, naast de parkeergarage en volgt u de bordjes Antropia. 

(U ziet rechts Landgoed De Reehorst al liggen).

U zult het Antropia gebouw kunnen zien vanaf het station, bovenop de heuvel.

Auto 

Met de auto kunt u het best navigeren naar Stationsweg 15B, 3972 KA Driebergen-Rijsenburg (oud navigatiesysteem: Oude Stationsweg 13). Hier kunt u parkeren in de energieneutrale Q-Park P+R Station Driebergen-Zeist. 

Als u de auto geparkeerd heeft loopt u de garage uit naar rechts het voetpad op. U kunt de borden Antropia volgen (rechts ziet u Landgoed De Reehorst liggen). 

Let op: De parkeergarage kunt u binnenkomen met een bankpas of creditcard. U ontvangt bij binnenkomst géén kaartje en er geldt een maximum dagtarief van €6,20 per auto. Ook zijn er parkeerplekken beschikbaar voor elektrische auto’s. 

Mocht u later zijn of het niet kunnen vinden, dan kunt u bellen of een bericht sturen naar het volgende nummer: 06-50979412. Wij zorgen dan dat u alsnog bij de bijeenkomst binnenkomt.

 

 

*Pleindoneren is een initiatief van Stichting Else om op een vernieuwende wijze startende initiatieven in de maatschappelijke gezondheidszorg te ondersteunen. Ook het Jo Visser Fonds is een verbinding met het Plein aangegaan,

 

email address:
Homepage:
URL:
Comment:Velden voorzien van een * zijn verplicht in te vullen

Plein Doneren, Maanlander 47, 3824 MN Amersfoort  info@pleindoneren.nl  030 67 04 696  

Plein Doneren
Maanlander 47
3824 MN Amersfoort

 
info@pleindoneren.nl

 
030 67 04 696

 

 

 

 

X