X

Uitnodiging Pleindoneren bijeenkomst 

Maandag 23 maart 2020  van 13.00 uur - 17.00 uur 
Cultuur- en Congrescentrum Antropia,  Landgoed de Reehorst, Hoofdstraat 8 3972 LA Driebergen 

Sinds oktober vorig jaar is het team van Pleindoneren* druk bezig om het Plein verder vorm te geven tot een lerend netwerk waar op een wederkerige manier waarde wordt toegevoegd. Een groeiend netwerk waar u al deelgenoot van bent of deel van kunt worden. Bent u nieuwsgierig naar wat er op het Plein gebeurt? Kijk gerust op  www.pleindoneren.nl

Tweemaal per jaar organiseren wij naast ons online-Plein ook een offline Plein-ontmoeting. De eerste bijeenkomst in 2020 is op 23 maart a.s. van 13.00 tot 17.00 uur en ons marktplein wordt opgebouwd in het vergadercentrum Antropia te Driebergen. 

De middag zal worden begeleid door de marktmeesters Kiymet Schipper en Myrthe Oostenbach, oprichters van Follow your Sun***. Zij zullen ons op een interactieve wijze door de middag loodsen. U zult tijdens deze middag geïnspireerd worden door innovatieve (reflectie)sessies. Daarnaast zullen diverse initiatieven zich nader presenteren en mogelijk een beroep doen op uw ideeën, kennis, competentie en netwerk. Kortom: het belooft een energieke en waardevolle middag te worden. 

Wij hopen dat u zich uitgenodigd voelt om hierbij aanwezig te zijn. Aanmelden kan via het invullen van onderstaand formulier. Na aanmelding krijgt u een uitgewerkt programma en een routebeschrijving doorgemaild. 

We kijken ernaar uit u te ontmoeten! 

Vriendelijke groet, 

De moderatoren van Pleindoneren
Joyce de Vries, Pascalle van Alderwegen en Wisse Wagenaar  


 

*Pleindoneren is een initiatief van Stichting Else om op een vernieuwende wijze startende initiatieven in de maatschappelijke gezondheidszorg te ondersteunen.    

**Antropia, Cultuur- en Congrescentrum, Landgoed de Reehorst, Hoofdstraat 8, 3972 LA Driebergen. Goed bereikbaar per openbaar vervoer en auto 

***Follow your Sun ontwikkelt programma's gericht op zelfreflectie en maatschappelijk bewustzijn. Voor meer informatie zie  www.followyoursun.nl

Door onderstaande gegevens in te vullen, meld je je aan voor deze bijeenkomst. De aanmelding is gratis. Gaandeweg zullen we meer informatie online zetten over het programma. Laat je verrassen.

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

*:

:

:

*:

:

:

:

:Velden voorzien van een * zijn verplicht in te vullen

Plein Doneren, Maanlander 47, 3824 MN Amersfoort  info@pleindoneren.nl  030 67 04 696  

Plein Doneren
Maanlander 47
3824 MN Amersfoort

 
info@pleindoneren.nl

 
030 67 04 696

 

 

 

 

X