X

Nieuws over de initiatieven

KozieCrowd 1 dag live en al € 25.440,-- opgehaald

KozieCrowd, de fundraising actie van Kozie.com is op 8 april life gegaan. En ze hebben binnen 1 dag al € 25.440,-- opgehaald!

KozieNews - februari

In januari waren we weer in het nieuws, dit keer met onze projectmanager Jens en ook werd Tom geïnterviewd voor het E-Magazine van Health Valley.

Daarnaast zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers. 

Kozie is nu ook beschikbaar voor mensen met een verstandelijke beperking

De KozieMe is een muziekkussen dat is ontwikkeld door de Art Officials en is nu ook beschikbaar voor mensen met een verstandelijke beperking

Music & Memory

Music & Memory is een initiatief dat mensen met dementie wil helpen aan een afspeellijst met favoriete muziek, thuis en binnen instellingen. Hun uitdaging is om zorg te scholen en het bedrijfsleven om apparatuur en ondersteuning te vragen. De initiatiefnemers willen mensen met een geheugenbeperking positieve prikkels geven, door hen naar hun favoriete muziek te laten luisteren. De initiatiefnemers zoeken verbindingen met organisaties.

(T)huis in de Betuwe: een veilige omgeving voor ouderen

(T)huis in de Betuwe: een veilige omgeving voor ouderen(dit moet een link zijn naar het initiatief op het Plein) is een ander nieuw initiatief. Het doel van dit initiatief is een veilige omgeving creëren in onze zorgcentra, waar met name dementerende ouderen zich veilig en thuis kunnen voelen. Een plek met veel dynamische prikkels, wat een enorm positief effect heeft op het gevoel van autonomie.

Plein Doneren, Maanlander 47, 3824 MN Amersfoort  info@pleindoneren.nl  030 67 04 696  

Plein Doneren
Maanlander 47
3824 MN Amersfoort

 
info@pleindoneren.nl

 
030 67 04 696

 

 

 

 

X