X
 
 

Nieuws over de initiatieven

KozieCrowd 1 dag live en al € 25.440,-- opgehaald

KozieCrowd, de fundraising actie van Kozie.com is op 8 april life gegaan. En ze hebben binnen 1 dag al € 25.440,-- opgehaald!

KozieNews - februari

In januari waren we weer in het nieuws, dit keer met onze projectmanager Jens en ook werd Tom geïnterviewd voor het E-Magazine van Health Valley.

Daarnaast zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers. 

Kozie is nu ook beschikbaar voor mensen met een verstandelijke beperking

De KozieMe is een muziekkussen dat is ontwikkeld door de Art Officials en is nu ook beschikbaar voor mensen met een verstandelijke beperking

Music & Memory

Music & Memory is een initiatief dat mensen met dementie wil helpen aan een afspeellijst met favoriete muziek, thuis en binnen instellingen. Hun uitdaging is om zorg te scholen en het bedrijfsleven om apparatuur en ondersteuning te vragen. De initiatiefnemers willen mensen met een geheugenbeperking positieve prikkels geven, door hen naar hun favoriete muziek te laten luisteren. De initiatiefnemers zoeken verbindingen met organisaties.

(T)huis in de Betuwe: een veilige omgeving voor ouderen

(T)huis in de Betuwe: een veilige omgeving voor ouderen(dit moet een link zijn naar het initiatief op het Plein) is een ander nieuw initiatief. Het doel van dit initiatief is een veilige omgeving creëren in onze zorgcentra, waar met name dementerende ouderen zich veilig en thuis kunnen voelen. Een plek met veel dynamische prikkels, wat een enorm positief effect heeft op het gevoel van autonomie.

Veelgestelde vragen

Hoe meld ik mij aan?

Aanmelden op ons Plein kan op twee manieren. 
1. Via het Plein --Klik op de afbeelding met 'Aanmelden/tickets'. Hier kun je een persoonlijk account aanmaken. 
2. Via de menubalk -- Klik hier op 'Account en vervolgens account aanmaken' bovenaan de balk. Hier kun je een persoonlijk account aanmaken.  

 

 
Hoe maak ik een initiatief aan?

Let er wel op, voordat je een initiatief aanmeldt, dien je eerst een persoonlijk account aan te maken.
Nadat je een persoonlijk account hebt aangemaakt, kun je via jouw account een initiatief aandragen.

Vul hier de juiste gegevens in en kies één of meerdere tags. Op deze manier kunnen leden makkelijk filteren tussen initiatieven.

 

Help! Ik heb hulp nodig voor het realiseren van mijn initiatief.

Dit kan in de Koffiecorner! Hier kun je een topic aanmaken, waar iedereen die lid is op kan reageren. Kom je er niet uit, of heb je op een andere manier hulp nodig, neem dan contact op met Pleido. 

Kan ik mij ook aanmelden als ik geen initiatief heb?

Ja, Plein doneren draait om het delen van elkaars kennis, netwerk en talenten. Op deze manier willen wij verbindingen leggen tussen initiatieven, maar ook tussen individuen en initiatieven. Denk jij met jouw talenten en kennis een bijdrage te kunnen leveren? Dan ben je meer dan welkom op ons Plein. 

Plein Doneren, Maanlander 47, 3824 MN Amersfoort  info@pleindoneren.nl  030 67 04 696  

Plein Doneren
Maanlander 47
3824 MN Amersfoort

 
info@pleindoneren.nl

 
030 67 04 696

 

 

 

 

X