X
 
 

Ervaringen

Ervaringen geven weer wat wij op het Plein tegenkomen. Het kan gaan over bijzondere verbindingen, zaken die slagen, maar ook zaken die op een bepaalde manier niet werken.

 

Impressie vierde offline bijeenkomst 15 april 2019

Door deze impressie wordt de werkwijze op het platform Plein doneren herkenbaar.
Op maandagmiddag 15 april 2019 was al weer de vierde offline bijeenkomst van Plein doneren. De titel van het programma was "Treffende ontmoeten". Het team Plein doneren heeft door de indeling van het programma getracht vorm te geven aan de werkwijze op het Plein. Onze ervaring is dat deze offline ontmoetingen de verbindingen op het digitale Plein versterken. In het najaar 2019 willen wij weer een dergelijke bijeenkomst organisen. Interesse? Meld je dan nu al vrijblijvend aan.

Veelgestelde vragen

Hoe meld ik mij aan?

Aanmelden op ons Plein kan op twee manieren. 
1. Via het Plein --Klik op de afbeelding met 'Aanmelden/tickets'. Hier kun je een persoonlijk account aanmaken. 
2. Via de menubalk -- Klik hier op 'Account en vervolgens account aanmaken' bovenaan de balk. Hier kun je een persoonlijk account aanmaken.  

 

 
Hoe maak ik een initiatief aan?

Let er wel op, voordat je een initiatief aanmeldt, dien je eerst een persoonlijk account aan te maken.
Nadat je een persoonlijk account hebt aangemaakt, kun je via jouw account een initiatief aandragen.

Vul hier de juiste gegevens in en kies één of meerdere tags. Op deze manier kunnen leden makkelijk filteren tussen initiatieven.

 

Help! Ik heb hulp nodig voor het realiseren van mijn initiatief.

Dit kan in de Koffiecorner! Hier kun je een topic aanmaken, waar iedereen die lid is op kan reageren. Kom je er niet uit, of heb je op een andere manier hulp nodig, neem dan contact op met Pleido. 

Kan ik mij ook aanmelden als ik geen initiatief heb?

Ja, Plein doneren draait om het delen van elkaars kennis, netwerk en talenten. Op deze manier willen wij verbindingen leggen tussen initiatieven, maar ook tussen individuen en initiatieven. Denk jij met jouw talenten en kennis een bijdrage te kunnen leveren? Dan ben je meer dan welkom op ons Plein. 

Plein Doneren, Maanlander 47, 3824 MN Amersfoort  info@pleindoneren.nl  030 67 04 696  

Plein Doneren
Maanlander 47
3824 MN Amersfoort

 
info@pleindoneren.nl

 
030 67 04 696

 

 

 

 

X