X
 
 

De Carrousel

Pleindoneren staat voor een andere aanpak. Een aanpak waarbij iedereen mee kan doen en waarin we elkaar aansporen, faciliteren, stimuleren en motiveren om een goed idee verder te brengen. Dit gebeurt op basis van wederkerigheid. Het team van moderators zet zich in met kennis/expertise, ervaring/competentie en materiële ondersteuning (natura/geld). Samen gaan wij op een open en transparante wijze jouw initiatief of inbreng verder brengen op het Plein. Dit is onze wijze van op een andere manier bij elkaar brengen van vraag en aanbod. 

Wij de moderators zijn actief als versnellers, verbinders en proberen in wederkerigheid het initiatief een stap verder te brengen. Het Plein is in ontwikkeling. Het is openbaar. Het leven op het Plein wordt door ons allen bepaald. Door jou, jou en jou en ook door mij.  Als zodanig is het succes van ons, de actieve bezoekers op het Plein, afhankelijk.

Breng het Plein tot leven en laat de carrousel draaien…

Sponsoren

Wilt u een bijdrage leveren aan ons Plein? Graag, dit kan door de verbinding aan te gaan met initiatieven die passen bij uw doelstelling en missie. 

Anders geformuleerd:

Waarom wil ik een specifiek nieuw initiatief ondersteunen? Wat kan ik bijdragen? Wat heb ik van een initiatiefbrenger nodig om het initiatief verder te brengen. Hoe wil ik deze verbinding wederkerig vorm geven?


De moderators van het Plein zullen jullie hierbij ondersteunen. Bij vragen contact opnemen met joyce@pleindoneren.nl 

 

 

Stimuleringsbijdragen

Naast de initiatief brengers en de moderators zijn er ook sponsoren op het Plein. Deze sponsoren kunnen vanuit hun eigen achtergrond/doelstelling besluiten een initiatief dat hen zo aanspreekt financieel te ondersteunen.

 

Sponsoren

Momenteel wordt dit platform ondersteund door Stichting Else.  De doelstelling is om op termijn meerdere geldverstrekkers actief te hebben op het Plein als sponsoren.

Veelgestelde vragen

Hoe meld ik mij aan?

Aanmelden op ons Plein kan op twee manieren. 
1. Via het Plein --Klik op de afbeelding met 'Aanmelden/tickets'. Hier kun je een persoonlijk account aanmaken. 
2. Via de menubalk -- Klik hier op 'Account en vervolgens account aanmaken' bovenaan de balk. Hier kun je een persoonlijk account aanmaken.  

 

 
Hoe maak ik een initiatief aan?

Let er wel op, voordat je een initiatief aanmeldt, dien je eerst een persoonlijk account aan te maken.
Nadat je een persoonlijk account hebt aangemaakt, kun je via jouw account een initiatief aandragen.

Vul hier de juiste gegevens in en kies één of meerdere tags. Op deze manier kunnen leden makkelijk filteren tussen initiatieven.

 

Help! Ik heb hulp nodig voor het realiseren van mijn initiatief.

Dit kan in de Koffiecorner! Hier kun je een topic aanmaken, waar iedereen die lid is op kan reageren. Kom je er niet uit, of heb je op een andere manier hulp nodig, neem dan contact op met Pleido. 

Kan ik mij ook aanmelden als ik geen initiatief heb?

Ja, Plein doneren draait om het delen van elkaars kennis, netwerk en talenten. Op deze manier willen wij verbindingen leggen tussen initiatieven, maar ook tussen individuen en initiatieven. Denk jij met jouw talenten en kennis een bijdrage te kunnen leveren? Dan ben je meer dan welkom op ons Plein. 

Plein Doneren, Maanlander 47, 3824 MN Amersfoort  info@pleindoneren.nl  030 67 04 696  

Plein Doneren
Maanlander 47
3824 MN Amersfoort

 
info@pleindoneren.nl

 
030 67 04 696

 

 

 

 

X